Administrar

El bloc de la Xarxa Pitiusa de Serveis d'Informaciˇ Jove

CURSOS EN EL EXTRANGERO COMPATIBLES CON BECAS MEC 2009

cijae | 26 Febrer, 2009 09:04

El ministerio de Educación y Ciencia, MEC, ha anunciado la convocatoria de becas para realizar cursos de inglés en el extranjero durante el año 2009 en el periodo comprendido entre el 1 de junio y el 30 de noviembre. Los cursos deberán tener una duración mínima de tres semanas y 15 horas lectivas semanales. La cuantía de cada beca es de 1.700 Euros y el presupuesto es de 42,5 millones de euros, por lo que se pueden adjudicar hasta 25.000 becas. Toda la información se puede encontrar en www.infobeca.com. Rogamos difundan esta información entre sus estudiantes ya que el plazo para la solicitud se cierra el 30 de marzo y es importante que todos los posibles adjudicatarios tengan la oportunidad de solicitar la ayuda del ministerio.También se han convocado 2.500 ayudas de 2.100 euros para maestros. La ayuda es para la realización de un curso de 6 semanas en el extranjero con un mínimo de 20 horas de clase semanales. Mas información en en la página de ayudas MEC.Les agradecemos su colaboración.
Equipo de Easy Idiomas / InfoBeca

IV Setmana Gastron˛mica d'Eivissa

cijae | 24 Febrer, 2009 08:48

El tema que centra la Setmana Gastronòmica en aquesta edició és la Cuina Balear i, així, tots els actes programats giraran entorn d’aquest lema.

Per començar, aquest divendres s’inaugurarà al Polvorí, a Dalt Vila, una exposició que porta com a títol ‘Cuina de Paper’ i que fa un recorregut per la gastronomia pròpia de les Illes Balears. Aquesta mostra arriba a Eivissa de la mà de l’Institut d’Estudis Baleàrics, l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i les conselleries de Turisme i Cultura del Govern de les Illes Balears.
Aquesta exposició s’inaugurà aquest divendres a les 19.30 hores i estarà oberta fins el proper 8 de març, amb entrada gratuïta. L’horari serà de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 18.30h, el dissabtes de 10 a 14 h.

La propera setmana, el divendres 27, es començarà amb les xerrades sobre cuina previstes per aquesta edició. La primera, que es desenvoluparà al Saló d’Actes de la UIB, versarà sobre ‘El moviment Slow Food a Balears’, que és una corrent que està cada vegada més de moda que proposa l’ecogastronomia, una manera d’entendre l’alimentació i l’agricultura basada en la trilogia ‘Bo, net i just’. Aquesta xerrada anirà a càrrec d’Alberto Fraile i Laura Buadas.

I just una setmana després, el divendres 6 de març, a les 20 hores al Saló d’Actes de la UIB, tindrem la segona xerrada, en aquest cas a càrrec de la cuinera Paquita Tomàs, molt coneguda pel seu programa de gran audiència a IB3 i pels seus llibres i col•leccionables. En aquest cas, Paquita Tomàs abordarà directament el tema de ‘La cuina balear’.

La setmana del 2 al 8 de març, 16 restaurants del municipi oferiran un menú especial que es donarà a conèixer a través d’un fulletó específic.  Solen ser menús amb preus especials i que, a més, enguany tenen premi, ja que s’ha creat el que s’ha anomenat el ‘passaport restaurant’, de tal manera que si es visiten tres d’aquestos establiments en la mateixa setmana, els clients obtindran un llibre de cuina balear, que podrà ser ‘La cuina de sempre amb Paquita Tomàs’ o  ‘Eivissa i Formentera, la cuina pas a pas’ de Joana i José Manuel Piña i fotografies de Vicent Marí.

El restaurants participants són: ABADIA, ANTONIO, AVENIDA, BISTRO MENÚ, CA N’ALFREDO, CAN FRIENDS, CIVET, DELICATESSEN SAN MARTÍN, EL CIGARRAL, EL HALL, KE KAFÉ, LE RELAIS, S’AMETLLER, SA NANSA, SA VIANDA, EL VINAINO.

Com cada any, es tornan a programar cursos de cuina, una de les activitats que més èxit té cada any i que, de fet, sempre arriba a tenir llista d’espera. Hi ha dos cursos, un per a cuiners professionals, de tal manera que puguin adquirir nous coneixements i intercanviar experiències amb companys, i un altre per a públic en general. Els cursos tenen un preu per inscripció de 5 euros i seran impartits per Felipe de la Peña.

El primer, el curs específic per a professionals serà el 2 i 3 de març, i el de públic en general el 4 i el 5. Vicent Ferrer ha volgut destacar l’agraïment  al SOIB que ha cedit sense cap cost, l’ús de les cuines de Blanca Dona.
Inscripcions als Cursos de Cuina:
Oficines d'informació Turística de la Cúria:
Tel: 971 399 232

Finalment, el dissabte dia 7 i el diumenge dia 8 de març, es celebraran les degustacions gastronòmiques a l’envelat de Vara de Rey, una trobada, que serveix per tal que els restaurants d’Eivissa promocionin les seues especialitats en forma de tapes a 1 euro. En aquest cas, a més de restaurants i serveis de càtering de la ciutat també participen productors de  l’Associació Es Retorn, l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica i la de Productors de Vi. L’horari del dissabte és de 12 a 20.30 h i el del diumenge de 12 a 16.30 h.

I just una setmana després, el divendres 6 de març, a les 20 hores al Saló d’Actes de la UIB, tindrem la segona xerrada, en aquest cas a càrrec de la cuinera Paquita Tomàs, molt coneguda pel seu programa de gran audiència a IB3 i pels seus llibres i col•leccionables. En aquest cas, Paquita Tomàs abordarà directament el tema de ‘La cuina balear’.

La setmana del 2 al 8 de març, 16 restaurants del municipi oferiran un menú especial que es donarà a conèixer a través d’un fulletó específic.  Solen ser menús amb preus especials i que, a més, enguany tenen premi, ja que s’ha creat el que s’ha anomenat el ‘passaport restaurant’, de tal manera que si es visiten tres d’aquestos establiments en la mateixa setmana, els clients obtindran un llibre de cuina balear, que podrà ser ‘La cuina de sempre amb Paquita Tomàs’ o  ‘Eivissa i Formentera, la cuina pas a pas’ de Joana i José Manuel Piña i fotografies de Vicent Marí.

El restaurants participants són: ABADIA, ANTONIO, AVENIDA, BISTRO MENÚ, CA N’ALFREDO, CAN FRIENDS, CIVET, DELICATESSEN SAN MARTÍN, EL CIGARRAL, EL HALL, KE KAFÉ, LE RELAIS, S’AMETLLER, SA NANSA, SA VIANDA, EL VINAINO.

Com cada any, es tornan a programar cursos de cuina, una de les activitats que més èxit té cada any i que, de fet, sempre arriba a tenir llista d’espera. Hi ha dos cursos, un per a cuiners professionals, de tal manera que puguin adquirir nous coneixements i intercanviar experiències amb companys, i un altre per a públic en general. Els cursos tenen un preu per inscripció de 5 euros i seran impartits per Felipe de la Peña.

El primer, el curs específic per a professionals serà el 2 i 3 de març, i el de públic en general el 4 i el 5. Vicent Ferrer ha volgut destacar l’agraïment  al SOIB que ha cedit sense cap cost, l’ús de les cuines de Blanca Dona.
Inscripcions als Cursos de Cuina:
Oficines d'informació Turística de la Cúria:
Tel: 971 399 232

Finalment, el dissabte dia 7 i el diumenge dia 8 de març, es celebraran les degustacions gastronòmiques a l’envelat de Vara de Rey, una trobada, que serveix per tal que els restaurants d’Eivissa promocionin les seues especialitats en forma de tapes a 1 euro. En aquest cas, a més de restaurants i serveis de càtering de la ciutat també participen productors de  l’Associació Es Retorn, l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica i la de Productors de Vi. L’horari del dissabte és de 12 a 20.30 h i el del diumenge de 12 a 16.30 h.

L'ESCOLA UNIVERSIT└RIA DE TURISME CONVOCA 10 BEQUES

enguaita | 23 Febrer, 2009 08:06

L'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa convoca 10 beques de gestors e-commerce junior.

150 hores de formació, cursos molts pràctics impartits per professionals experts en E-marketing de les principals empreses hoteleres de les Illes Balears.

Inici de curs: dia 2 de maç de dilluns a divendres de 16 a 21 hores.

 

-Marketing on line,  -Marketing de cercadors, Revenue managementm, Travel 2.0, Marketing viral, El Blog.

 4 mesos de pràtiques remunerades.

Informació i inscripcions:

Jaume Bibiloni: bibiloni@planete.web.com

Planeta Web Formación y consultoria , telf: 971 93 76 02 http://formacio.planeta-web.com

 

 

 

II ROCK SOLID QUADCROSS

santaeularia | 20 Febrer, 2009 09:47

Diumenge a partir de les 9 del matí. Darrera del Camp de Futbol de Santa Eulària.

Carreres de motocross i quadcross durant tot el dia i gran torrada per tots!!

FESTES PATRONALS STA. EUL└RIA CAP DE SETMANA 20 AL 22 DE FEBRER

santaeularia | 20 Febrer, 2009 09:46

DIVENDRES 20 DE FEBRER

21:00 h Concert de piano dels alumnes de Vera Sykora al Centre Cultural de Puig d’en Valls.

Nit Jove 2009 a l’envelat:

18:00 h Promoció de treballs i exposició de grafitti. Soundsystem per Dj Kace.

18:30 h Show de breakdance.

19:00 h Actuació de DENO

19:30 h Actuació en directe de DOOS & ASTRO.

20:00 h Actuació en directe de 2D+.

20:30 h Actuació en directe de JAKO.

21:00 h Actuació en directe d’AZIDO.

21:30 h Actuació d’ARTE.

22:15 h Actuació de HATTRICK.

23:00 h Actuació de 4 MONOS.

DISSABTE 21 DE FEBRER

Festa Pagesa organitzada pel grup Es Broll.

20:00 h Encesa de la monumental foguera darrere de l’envelat amb moltes sorpreses.

20:30 h Ballada popular amb concurs de vi, concurs de brular corn, tir amb bassetja…

22:30 h Concert de Projecte Mut.

DIUMENGE 22 DE FEBRER

10:00 h Ciclisme en ruta. Trofeu Festes de Santa Eulària. Inscripcions i sortida a la plaça de

l’Ajuntament ½ hora abans de la sortida. Organitza el Club Ciclista Santa Eulària. Patrocina

l’Ajuntament.

16:30 h V Triangular de Futbol Sala a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer a

càrrec de la Societat Esportiva Paupérrimos, amb l’actuació de l’EM Gimnàstica Rítmica Santa

Eulària, SalsaEulalia i l’escola de Teresa Povedano al Pavelló Municipal.

18:30 h SalsaEulalia: escola de ball d’Àngela i les seves alumnes.

20:00 h Companyia Vida de SalsaEulalia amb un espectacle flamenc.

20:00 h Música clàssica: Javier Chivite, Lucía Herranz, Marcos Lunas i Elvira Ramón amb un

repertori de sarsuela, òpera i cançó espanyola al Palau de Congressos d’Eivissa.

1r CURS D'APROXIMACIË A LA M┌SICA MODERNA

cijsap | 19 Febrer, 2009 09:54

Organitza l'Escola de Música Can Blau (Sant Agustí des Vedrà). Col·labora l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Curs dirigit a: músics de rock, pop, folk, jazz... interessats en iniciar o millorar els seus coneixements musicals. Els alumnes rebran recolzament per crear composicions, fer arranjament, etc. Dirigit a instrumentistes: guitarristes, baixistes, instruments de tecla, percussionistes... La Escola de Música Can Blau de Sant Agustí convoca el curs tractant d'omplir el buit que , en aquests sentit, hi ha en l'activitat cultural de l'illa.

 

Continguts: processos harmònics, processos melòdics, fonaments de llenguatge musical i fonaments de composició aplicada.

 

A càrrec de Juan Fran Ballesteros. "Neix a València al 1973. Inicia els estudis musicals als 7 anys mitjantçant l'acordió, instrument amb el que guanya el 1r premi en el Certàment Nacional 'Reina Sofía' a Madrid el 1984. Ingressa al Conservatori de València, estudia piano i orienta la seva carrera cap al camp de la Direcció d'Orquestra i Cor. Al 1994 funda el grup 'Imagine Gaia' i realitza diversos enregistraments. És compositor i crea música pera a curts cinematogràfics. És director assitent del Cor St. Jacobs Kammarkör d'Estocolm (Suècia) amb el director Gary Graden (novembre 2006). Ha tingut accés a la final del concurs de Direcció de l'Orquestra de Cartagena (juliol 2006). És professor d'Orquestra i Cor, ensenya Fonaments de Composició, Acompanyament i Llenguatge musical en el Conservatori de Moncada (València), i és director de l'Orfeó de L'Eliana i del Petit Cor Eivissa".

 

Dates i horaris: 14 i 15 de març, i 21 i 22 de març de 2009; de 10h a 14,30h. Inscripcions fins al 9 de març.

 

Preu del curs amb instrument: 90 euros (places limitades per a músics amb instrument).

Preu del curs sense instrument: 60 euros (places NO limitades per a músics sense instrument).

 Reserva de matrícula: ingressar 40 euros notificant ben clar el nom de l'alumne al un dels següents C.C.:

                - Sa Nostra: 2051  0244  63  1070000999.

                - La Caixa: 2100  1405  57  0200088004.

i enviar el justificant d'ingrés junt amb el butlletí d'inscripció a: Can Blau, apt. correus nº50, 07839 Sant Agustí des Vedrà, o al número de fax 971 34 25 43.

Més informació: canblau@telefonica.net  o al tel. 971 34 25 43. 

      

BEQUES PER A ESTUDIAR IDIOMES A L'EXTRANGER

cijae | 18 Febrer, 2009 11:37

Convocatories d’Ayudes

per a cursos d’idiomes

Font i més informació: http://www.mepsyd.es/mecd/jsp/plantilla.jsp?area=becas&id=455

1) Programa de inmersión linguística.Se convocan 1600 ayudas para alumnos de 5º, 6º de Educación Primaria y 1º de ESO.

  • Plazo de presentación: hasta el 2 de marzo de 2009

2) Ayudas para cursos de lengua inglesa en el extranjero, destinadas a maestros y estudiantes de último curso de de las enseñanzas de maestro.

  • Fecha de presentación: hasta 30 de marzo

3) Ayudas para la realización de cursos de lengua inglesa, durante el verano de 2009, destinadas a jóvenes becarios de entre 16 y 30 años

  • Fecha de presentación: hasta el 30 de marzo

4) Cursos de lengua francesa en Francia Se convocan 450 ayudas para alumnos becarios menores de 20 años

  • Fecha de presentación: hasta el 30 de marzo

5) Convocatoria de ayudas para cursos de lengua francesa o alemana en el extranjero. Se convocan 100 ayudas para alumnos de Ciclos Formativos de Grado Superior.

  • Fecha de presentación: hasta el 30 de marzo

6) Convocatoria de ayudas para cursos de lengua francesa o alemana en el extranjero. Se convocan 1.300 ayudas para alumnos becarios universitarios y de enseñanzas artísticas superiores.

  • Fecha de presentación: hasta el 30 de marzo

7) Programa de inmersión lingüística organizado por la Universidad Internacional Menendez Pelayo para alumnos becarios

Convocatoria:

  • Plazo de presentación: 20 de octubre de 2008

FESTA A SATA EULARIA

cijae | 17 Febrer, 2009 13:51

DISSABTE 21 DE FEBRER

 FESTA PAGESA

20.00 H Encesa de la monumental foguera darrere de l'envelat amb moltes sorpreses.

20.30 H Ballada popular amb concurs de vi, concurs de brular corn, tir amb bassetja...

22.30 H Concert PROJECTE MUT

VOLTA CICLISTA A EIVISSA SETMANA SANTA

enguaita | 17 Febrer, 2009 08:17

El Club Ciclista Sant Antoni, Ibizasport i "SA NOSTRA", han organitzat aquesta novena edició de la volta.

Seran tres dies de ruta, divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 d'abril.

Tots els clients de "SA NOSTRA" gaudiran d'un descompte en el moment de fer la seva inscripció.

www.ibizabtt.com

  

BEQUES D'ESTUDIS

enguaita | 16 Febrer, 2009 08:58

EL CONSELL D'EIVISSA INFORMA de l'obertura del  termini per a la presentació de sol.licituds, només per a matrícules quadrimestrals, per el curs 2008/2009.

  • Estudiants d'Eivissa que cursin estudis universitaris
  • Estudis de cicle superior que no es puguin cursar a Eivissa
  • Estudis de cicle mitjà que no es puguin cursar a Eivissa.

Termini de presentació des del dia 15 de febrer al 15 de març.

Presentació de sol.licituds: Consell d'Eivissa (Atenció al Ciutadà) i als ajuntaments de l'illa d'Eivissa (llevat del de la ciutat d'Eivissa)

Més informació a les bases específiques publicades al BOIB núm. 165 de 25/11/08, al departament d'Atenció al Ciutadà de Consell d'Eivissa i a la pàgina www.conselldeivissa.es

 

1 2 3  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS