Administrar

El bloc de la Xarxa Pitiusa de Serveis d'Informaciˇ Jove

ESCOLA SUPERIOR D'ART DRAM└TIC DE LES ILLES BALEARS

cijae | 19 Maig, 2009 15:08

L'Escola Superior d'Art DramÓtic de les Illes Balears, ha obert el termini per a la preinscripciˇ a les proves d'accÚs De l'11 de Maig al 30 de Juny de 2009 Mes informaciˇ al telefon 971713628 ESADIB C/ Morer 6, 07001 Palma - info@esadib.com www.esadib.com

Documental del mes a Sant Antoni de Portmany:

cijsap | 13 Maig, 2009 12:00

http://www.santantoni.net:80/html/cat/cultura/agenda_detall.php?id_evento=451

ES CONVOQUEN EL PREMIS CREA PER FOMENTAR LA CREACIË D'EMPRESES ENTRE ELS ALUMNES I TITULATS D'FP

enguaita | 13 Maig, 2009 08:54

 La Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent de la Conselleria d’Educació i Cultura ha convocat els premis Institut-Empresa “CREA”, destinats a fomentar la creació d’empreses i l’autoocupació entre els titulats i els alumnes de Formació Professional de les Illes Balears. Els interessats tenen fins al dia 15 de juny per presentar els seus projectes empresarials, dels quals es valorarà la viabilitat sectorial i el caràcter innovador.

Els premis CREA, que compten amb la col·laboració de la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa de Balears, de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia; la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de les Illes Balears i la Caixa de Balears “Sa Nostra”, neixen amb l’objectiu de reconèixer i distingir l’esforç i la iniciativa d’aquests joves cap a la creació de noves empreses, fomentant l’esperit emprenedor de la joventut i l’autoocupació a la nostra Comunitat.

La convocatòria va adreçada als titulats de formació professional que hagin obtingut el títol de Tècnic o Tècnic superior el curs 2007/2008 o l’obtenguin en juny de 2009, així com els alumnes que hagin superat un programa de qualificació inicial i que tenguin més de 18 anys.

En la realització del projecte, els participants podran comptar amb el suport i la tutorització del professorat del centre docent corresponent i l’assessorament de PIME Balears, mitjançant la Federació corresponent, per a la planificació del Projecte Empresarial (per millorar la viabilitat del projecte), suport per a la realització de tots els tràmits, informació de possibles vies de finançament, etc., dels projectes guanyadors

Premis per a cada illa

Es concedirà un premi per cada illa: un adreçat a la creació d’una empresa a Mallorca, un adreçat a la creació d’una empresa a Menorca i un adreçat a la creació d’una empresa a Eivissa i/o Formentera. Els alumnes hauran de domiciliar l’empresa dins la seva pròpia illa.

La dotació econòmica de cada premi és de 3.005’06 euros, que es lliurarà en el moment de la constitució de l’empresa. A més, s’atorgaran tres accèssits de 1.500 euros un per cada Illa.

Els premis comptaran també amb diferents aportacions per part de PIMEB, de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, de la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de les Illes Balears i de “Sa Nostra”, Caixa de Balears.

La documentació es pot lliurar als llocs següents:

• Federació de PIME de Mallorca: Avgda. Alemania, 2, 3r 07003 Palma
• Federació de PIME de Menorca: C/ Curniola, 17, Polígon industrial, 07714 Maó C/Comerciants, 9, Polígon industrial, 07760 Ciutadella
• Federació de PIME d’Eivissa i Formentera: Avda. Espanya, 18-20, Ap. Correus 872, 07800 Eivissa

Per a més informació, els interessats poden contactar amb la Conselleria d’Educació i Cultura. Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent. Tel: 971 17 76 29. http://formacioprofessional.caib.es

CR╚DITS PER A JOVES PER A TENIR UN NEGOCI PROPI

enguaita | 13 Maig, 2009 07:32

Línia ICO Emprenedors Illes Balears 2009

Crèdits avalats per ISBA SGR i subvencionats pel Govern de les Balears, per als que voleu tenir el vostre negoci.

Referència ICO + 0,89% (per a la referència ICO cal consultar l'ISBA) www.isbasgr.es. Oficina a Eivissa situada al carrer Múrcia, 21. Telf: 971 39 89 30

Fins al 90%, fins a 7 anys i fins a 200000€.

CONCURS OPOSICIË SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

enguaita | 13 Maig, 2009 07:26

Convocat concurs oposició per a cubrir places vacants de les categories:

  • ATS/DUI: 806 places
  • LLevadores: 26 places

 Les persones interessades poden omplir el formulari a la pàgina web www.caib.es o directament a:

 http:/opoibsalut.caib.es/index.jsp?lang=es

http:/opoibsaluit.caib.es

El plaç per a presentar sol.licituts és fins el dia 21 de maig de 2009

 

 

CAP DE SETMANA EN HOTEL AMB ACTIVITATS DE KAYAK I RAPPEL (Club Punta Arabi-Santa EulÓria)

cijsap | 12 Maig, 2009 11:15

Dates: 30 i 31 de maig.

Preu: 70 Euros.

Inclou:

  • allotjament, sopar, festa nocturna i esmorzar
  • material, segur i monitors tècnics titulats

Informació i contacte:

                      telèfon: 676075704

                e-mail:info@ibizamundoactivo.com

X MOSTRA DE DANSA I BALL maig i juny

enguaita | 12 Maig, 2009 09:40

  • "UN DIA AMB EL PÚBLIC". Dissabte 13 de juny a les 19,30h (curs) i 21,30h (representació) a Can Ventosa.

Durant un dia es dur a terme un treball interactiu de creació i interpretació coreogràfica oberta al públic i amb el públic. Amb aquesta activitat la companyia Gelabert-Azzopardi busca establir una comunicació més directa amb l'espectador indagant en les claus de la sensació i de la comunicació, deixant palès que l'art i la seva percepció són processos complexos i oberts. Aquesta proposta va ser presentada al Teatre Lliure de Barcelona i el resultat va ser tan favorable i enriquidor, que els va motivar a oferir-la a altres teatres.

  • ESPECTACLE DE BALLET, BALL ESPANYOL, BREAK DANCE, FUNKY...Diumenge 14 de juny a les 19,00h a Can Ventosa. Intèrprets: Alumnes de l'academia Paso a Paso. Festival a benefici de: APNEEF.

 

  • VARIACIONS DE BALLET CLÀSSIC, ESPANYOL, FLAMENC I MODERN...Dimecres 17 de juny a les 20:00h a Can Ventosa. Intèrprets: Alumnes de l'Escola de Dansa Tuty Alcazar.  Festival a benefici de DISPARATE (Discapacitados para el Teatro).

 

  • ESPECTÀCLE DE CLAQUÉ, DANSA MODERNA, BALLET CLÀSSIC I DANSA ORIENTAL el Diumenge 21 de juny a les 20,30h a Can Ventosa. Intèrprets: Alumnes de la acadèmia de dansa Blue Bell Dance, acompanyats del grup de ball Nur Banu. Festival a benefici de: Ibiza 4 Patas.

 

  • ESPECTÀCLE DE DANSA MODERNA, RITMES LLATINS, BALLS DE SALÓ, HIP HOP, TANGO, BATUKA...Dimecres 24 de juny a les 18,00h a Can Ventosa. Intèrprets: Alumnes de l'acadèmia Vila Dance. Festival a benefici de: Projecte Home.

 

  • ESPECTACLE DE BALLET CLÀSSIC, MODERN I CLAQUÉ. Dissabte 27 i diumenge 28 de juny a les 19,00h a Can Ventosa i dissabte 4 i diumenge 5 de juliol a les 20,30h també a Can Ventosa. Intèrprets: Alumnes de l'Estudi Capricorn. Festivals a benefici de: AIFIC, AFFAC, Age Concern i Manos Unidas.

EIVISSA CREA OFEREIX 8 CONSULTES INDIVIDUALS PER ASSESSORAR A EMPRESARIS

enguaita | 12 Maig, 2009 08:42

L'Ajuntament d'Eivissa i el Consell d'Eivissa oferiran a través d'Eivissa Crea, vuit consultes individualitzades a les empreses o particulars interessats el dia 14 de maig. Aquesta iniciativa s'inclou a la Clausura del Día de L'Emprenedor i de la Setmana Europea de la Pyme.

Es tracta d'una sèrie de consultories individualitzades i de mitja hora de durada on l'empresari serà assessorat per un especialista.

Les inscripcions a aquestes consultes es duran a través de la web www.empresaeuropa.com.

Les activitats previstes a través del Centre Balears Europa són les següents: línies de finançament, ofertes i demandes comercials europees, ofertes i demandes tecnològiques europees i programes europeus.

 

EL CALA MILLOR RECORRE LA COSTA PITIUSA AMB ELS ESTUDIANTS DE 3║ ESO

enguaita | 12 Maig, 2009 08:35

Els estudiants de 3r ESO de l'institut Isidor Macabich varen navegar aquest cap de setmana a bord del veler "Cala Millor". Aquestes excursions anomenades "Joves per la mar" es prolongaran fins al començament de juny. Els joves coneixen amb profunditat aspectes de la història, geografía, cultura i el patrimoni de les Pitiüses com la construcció naval, la reserva marina o les torres de defensa.

Els instituts de tots els municipis ibicencs participen en aquesta iniciativa, així com el Marc Ferrer de Formentera, des d'on es duran a terme dos sortides.

 

Cursos al Casal de joves d'Eivissa

cijae | 07 Maig, 2009 09:26

Vos recordam els darrers cursos del Casal de Joves d'Eivissa abans que comenci l'Escola d'estiu
Del 13 al 29 de maig farem DANSA CONTACT. Els dimecres i divendres de 18.00 a 20.00 hores. Preu: 10€
Del 3 a 9 de juny, TALLER DE PINTURA, dimecres i divendres de 19.00 a 21.00 hores. Preu: 10€
Del 9 al 25 de juny CURS DE BREAK DANCE, dimarts i divendres de 18.00 a 20.00 hores. Preu: 10€
*Recorda que si tens menys de 18 anys, et farem un descompte del 50%
Casal de Joves d'Eivissa
c/ Mare de Déu, 91
telf: 971.19.30.35
e-mail:casal@eivissa.es
1 2 3  SegŘent»
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS