Administrar

El bloc de la Xarxa Pitiusa de Serveis d'Informació Jove

ES CONVOQUEN EL PREMIS CREA PER FOMENTAR LA CREACIÓ D'EMPRESES ENTRE ELS ALUMNES I TITULATS D'FP

enguaita | 13 Maig, 2009 08:54

 La Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent de la Conselleria d’Educació i Cultura ha convocat els premis Institut-Empresa “CREA”, destinats a fomentar la creació d’empreses i l’autoocupació entre els titulats i els alumnes de Formació Professional de les Illes Balears. Els interessats tenen fins al dia 15 de juny per presentar els seus projectes empresarials, dels quals es valorarà la viabilitat sectorial i el caràcter innovador.

Els premis CREA, que compten amb la col·laboració de la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa de Balears, de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia; la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de les Illes Balears i la Caixa de Balears “Sa Nostra”, neixen amb l’objectiu de reconèixer i distingir l’esforç i la iniciativa d’aquests joves cap a la creació de noves empreses, fomentant l’esperit emprenedor de la joventut i l’autoocupació a la nostra Comunitat.

La convocatòria va adreçada als titulats de formació professional que hagin obtingut el títol de Tècnic o Tècnic superior el curs 2007/2008 o l’obtenguin en juny de 2009, així com els alumnes que hagin superat un programa de qualificació inicial i que tenguin més de 18 anys.

En la realització del projecte, els participants podran comptar amb el suport i la tutorització del professorat del centre docent corresponent i l’assessorament de PIME Balears, mitjançant la Federació corresponent, per a la planificació del Projecte Empresarial (per millorar la viabilitat del projecte), suport per a la realització de tots els tràmits, informació de possibles vies de finançament, etc., dels projectes guanyadors

Premis per a cada illa

Es concedirà un premi per cada illa: un adreçat a la creació d’una empresa a Mallorca, un adreçat a la creació d’una empresa a Menorca i un adreçat a la creació d’una empresa a Eivissa i/o Formentera. Els alumnes hauran de domiciliar l’empresa dins la seva pròpia illa.

La dotació econòmica de cada premi és de 3.005’06 euros, que es lliurarà en el moment de la constitució de l’empresa. A més, s’atorgaran tres accèssits de 1.500 euros un per cada Illa.

Els premis comptaran també amb diferents aportacions per part de PIMEB, de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, de la Fundació de la Petita i Mitjana Empresa de les Illes Balears i de “Sa Nostra”, Caixa de Balears.

La documentació es pot lliurar als llocs següents:

• Federació de PIME de Mallorca: Avgda. Alemania, 2, 3r 07003 Palma
• Federació de PIME de Menorca: C/ Curniola, 17, Polígon industrial, 07714 Maó C/Comerciants, 9, Polígon industrial, 07760 Ciutadella
• Federació de PIME d’Eivissa i Formentera: Avda. Espanya, 18-20, Ap. Correus 872, 07800 Eivissa

Per a més informació, els interessats poden contactar amb la Conselleria d’Educació i Cultura. Direcció General de Formació Professional i Aprenentatge Permanent. Tel: 971 17 76 29. http://formacioprofessional.caib.es

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS