Administrar

El bloc de la Xarxa Pitiusa de Serveis d'Informació Jove

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES D'ESTUDIS PER AL CURS 2009-2010

cijae | 02 Novembre, 2009 09:39

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE BEQUES D'ESTUDIS PER A ESTUDIANTS D'EIVISSA QUE CURSIN ESTUDIS UNIVERSITARIS AIXÍ COM ESTUDIS DE CICLES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU SUPERIOR QUE NO ES PUGUIN CURSAR A EIVISSA I DE CICLES DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE GRAU MITJÀ QUE NO ES PUGUIN CURSAR A EIVISSA, PER AL CURS 2009-2010

És objecte d'aquesta convocatòria la concessió de beques, per al curs acadèmic 2009-2010, a les persones que realitzin estudis amb títol de caràcter oficial i amb validesa a tot l'Estat espanyol i que es trobin en alguna de les circumstàncies següents:
1.- Aquells alumnes residents a l'illa d'Eivissa que cursin els seus estudis presencials en centres que imparteixin estudis universitaris ja sigui a Eivissa com fora de l'illa. No hi estan inclosos els estudis oficials de postgrau (màsters, doctorats, títols propis de postgrau).

2.- Aquells alumnes residents a l'illa d'Eivissa que cursin els seus estudis presencials en centres que imparteixin estudis de cicles de formació professional de grau superior que no es puguin cursar a Eivissa, i estudis de cicles de formació professional de grau mitjà que no es puguin cursar a Eivissa.

S'estableixen dos terminis de presentació:

- Matrícula anual. Termini de presentació de sol·licituds: s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB, fins al 29 de gener de 2010.

- Matrícula quadrimestral. Termini de presentació de sol·licituds: des del dia 15 de febrer al 15 de març de 2010.

BASES:

http://www.conselldeivissa.es/consellPortal/RecursosWeb/DOCUMENTOS/1/1_5027_2.pdf

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS