Administrar

El bloc de la Xarxa Pitiusa de Serveis d'Informació Jove

La Biblioteca de Can Ventosa reprén les activitats de dinamització lectora per a joves i infants

cijae | 21 Gener, 2011 16:32

A partir de divendres dia 21 de gener torna a la Biblioteca de Can Ventosa les activitats de dinamització lectora, el Club de Lectura juvenil i la Tarda del Conte. A més es presentarà la biblioteca mòbil, que permetrà tenir presencia a diferents esdeveniment externs i poder traslladar llibres fora de la biblioteca d'una manera mes segura i atractiva per als més petits.

El nou cicle de la Tarda del Conte, adreçat a infants d'entre 3 i 8 anys, té lloc cada divendres, a les 19 hores, i està dedicat a Joan Castelló, amb motiu del Centenari del seu naixement. Amb motiu del Centenari del seu naixement, l'Ajuntament d'Eivissa declarà el 2011 Any Joan Castelló amb la voluntat de portar a terme diverses activitats per donar a conèixer la figura de Castelló i la seua tasca.
En aquest cas, l'activitat vol apropar als infants l'obra de Castelló, com a recopilador de rondalles. Les sessions estaran dedicades total o en part a conèixer els personatges de la nostra rondallística com barruguets, fameliars, es follet, bruixes, es gegant des Vedrà, crespells i pastorells, recollits en les rondalles recopilades pel folklorista.

El cicle comptarà amb els següents contacontes:
21 de gener Oscar Ferrer
28 de gener Iolanda Bonet
4 de febrer Montse Ribot
11 de febrer Clownidoscopio
18 de febrer Neus Montero
25 de febrer Montse Ribot
4 de març  Encarna de las Heras
11 de març Inés Sarmiento
18 de març Neus Montero
25 de març Iolanda Bonet
1 d'abril  Elena Contelaire

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS